Dredd bíró

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Hány jogász kell egy státusszal rendelkező tanár eltávolításához?

2007.11.27. 08:40 | Caracalla | Szólj hozzá!

A Bloomberg vezette New York adminisztrációja sajátos néven - Tanári Teljesítmény-Ellenőrző Egység (Teacher Performance Unit) - egy új jogászcsapatot állított fel - írja a New York Times (míg a címet az Overlawyeredtől loptam). Természetesen az új egység célja a tanári munka színvonalának emelése, a jelenlegi gárda segítése.

De ha ez esetleg nem lenne sikeres, akkor a fenti egységnek megfelelő dossziéja lesz a tanárokkal szembeni fellépéshez, lehetőség szerint kikerülve a meglehetősen nehézkes fegyelmezési-felelősségi rendszert.

Azt hiszem egyértelmű, hogy Magyarországon az egyetemi oktatókkal kapcsolatban is elkélne egy ilyen megoldás - és egyben hozzájárulna a jogász-munkanélküliség csökkentéséhez is.

Címkék: jog oktatas felelosseg

A bejegyzés trackback címe:

https://dreddbiro.blog.hu/api/trackback/id/tr59243313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása